Η απόσταση μπορεί να καλυφθεί

Η βίντεο - συνεδρία παρέχει τη μέθοδο της "τηλεαποκατάστασης" για ασθενείς που μένουν μακριά ή αδυνατούν να επισκεφτούν το θεραπευτή τους.

Βίντεο - Συνεδρίες

Η πρόοδος της τεχνολογίας έχει μπει σημαντικά τα τελευταία χρόνια, κυρίως στο εξωτερικό, στη θεραπεία και την αποκατάσταση. Η υπηρεσία των βίντεο - συνεδριών παρέχει την ανερχόμενη μέθοδο της "τηλεαποκατάστασης" που απευθύνεται σε ασθενείς που διαμένουν μακριά από το θεραπευτή τους.

 

Η υπηρεσία αυτή πραγματοποιείται υπό την καθοδήγηση του θεραπευτή ο οποίος θα μπορεί να σας παρακολουθεί τόσο κατά τη διάρκεια της θεραπείας, όσο και μετά το πέρας των συνεδριών για να σας παρέχει συμβουλές, αν αυτές χρειάζονται. Όταν το πρόγραμμα των βίντεο - συνεδριών μπορεί να συνδυαστεί και με κάποιες συνεδρίες από κοντά, είτε στο χώρο θεραπείας είτε στο δικό σας χώρο, τότε τα αποτελέσματα της θεραπείας ενισχύονται περισσότερο. 

Για την ομαλή διεξαγωγή των βίντεο-συνεδριών είναι απαραίτητο να έχετε εγκατεστημένο το πρόγραμμα Skype στον υπολογιστή σας καθώς και τον αντίστοιχο εξοπλισμό (μικρόφωνο και κάμερα) πριν την έναρξη της θεραπείας.  

 

Εάν πιστεύετε ότι έχετε προβλήματα χρόνιας κόπωσης ή θέλετε να ζητήσετε συμβουλές και ζείτε οπουδήποτε στην Ελλάδα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, γιατί η μέθοδος της τηλεαποκατάστασης, μέσω των βίντεο - συνεδριών, μπορεί να είναι ο κατάλληλος τρόπος θεραπείας για εσάς. 

Copyright © 2016 by Christina Michailidou. All rights reserved.